Kontrollera er licens - Code42-server version 6

Se era nuvarande licenser

Administrationskonsollen visar nuvarande licensinformation genom uppkoppling mot Code42:s licensshop, denna vy ger möjlighet att hantera och se status för era licenser samt lägga till nyinköpta licenser från order@moreware.se eller http://butiken.moreware.se.

Om er Code42-servermiljö inte visar licensinterfacet så kommer en baslicenssida att visas, licenser kan inte förnyas via denna sida utan kontakta order@moreware.se eller http://butiken.moreware.se för inköp av licenser.

För att använda licensing interface:

• Master-servern måste vara ansluten till internet och tillåta internettrafik mot code42.com.
  • Er Code42-servermiljö måste ha en prenumerationsmodellbaserad licens, dvs inga perpetual licenser)

Miljöer som inte möter dessa kriterier kommer att visa denna sida; local licensing interface.