En uppgradering är tillgänglig från Kerio Connect 9.0.x till Kerio Connect 9.2.5 patch 3

Viktig information innan du uppgraderar

• Vi rekommenderar att ta en fullständig säkerhetskopia av Kerio Connect . För mer information, se Konfigurera backup i Kerio Connect.
  • Kontrollera att Programunderhåll gäller för uppgraderingen. Kan hittas programvaran Underhållsutgångsdatumet på startskärmen på din Kerio Connect Administration konsol. Du har rätt att uppgradera till den senaste versionen som får släppas under din Software Maintenance period, även skicka sin utandning.
  • Kontrollera att servern uppfyller de senaste system- och hårdvarukrav. För mer information hänvisas till Kerio Connect Multi-serversystem krav och förutsättningar.
  • Kerio Connect kräver omstart under uppgraderingen. Utför uppgradering när det inte finns någon trafik på servern eller när det är minst påverkar affärsverksamheten.

Uppgraderingsprocessen

Kerio Connect stöder både automatisk och manuell uppgradering, Om du använder Kerio Connect 9 och ovan kan du automatiskt uppgradera din version från Configuration> Avancerat> Programuppdateringar fliken administrationsgränssnittet.

För att manuellt uppgradera:

1. Klicka på Hämta Uppgradera ovan för att ladda ner den senaste versionen på servern där Kerio Connectär installerat.
  2. Beroende på vilken plattform som kör Kerio Connect , följ instruktionerna nedan:

Microsoft Windows

en. För att uppgradera Kerio Connect på Microsoft Windows, ladda ner och köra installationspaketet.

b. Programmet upptäcker installationskatalogen, stoppar alla pågående komponenter (Kerio Connect-motor och Kerio Connect Monitor) och ersätter befintliga filer med nya automatiskt.

Mac OS X

en. För att uppgradera Kerio Connect på Mac OS X, hämta och kör installationspaketet.

b. Programmet upptäcker installationskatalogen, stannar komponenter (Kerio Connect-motor och Kerio Connect Monitor) och ersätter befintliga filer med nya automatiskt.

Linux - RPM

För att uppgradera Kerio Connect på Linux RPM använder detta kommando:# rpm -U <installation_file_name>

Linux - DEB

För att uppgradera Kerio Connect på Linux Debian använda detta kommando:# dpkg -i <installation_file_name.deb>